×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Lauantai oli haku-päivä. Ensimmäistä kertaa tälle vuodelle mentiin "uralille" ja sen kyllä huomasi puuskutuksen määrästä. Päivä oli lämmin ja aurinkoinen, joten mikäs meidän oli treenatessa!

Koska illaksi oli ohjelmoitu muuta menoa, käytiin Kodan kanssa treenaamassa jo aamupäivällä. Sama rata olisi ollut illallakin, joten ainoastaan ne hyvät neuvot jäivät nyt puuttumaan. Janitan valmennuksen rataa siis väännettiin. Mukavasti paukkeessa, koska vissiin jokin metsästysporukka tulitti jotain sarjatulella piiiitkään. Vähän ihmetytti kyllä, mutta onneksi ei ole paukkuarka tapaus, niin ei nyt treenit aivan pilalle menneet.

Eilen illalla leviteltiin hiekkaa pihatielle. Koda tottakai pihassa hengailemassa ja seuraamassa aidan raosta maailman menoa. Ei täällä yleensä mitään mielenkiintoista tapahdu, mutta nytpä oli toisin. 

Sunnuntaina oli hakutreenien aika. Koska edellisissä oli paljon töitä, niin nyt Koda sai helppoa ja hauskaa hommaa.

Hyvinkään erkkariin oli ilmoitettu huikeat 91 kooikeria. Harmittavasti jokunen oli pois, mutta muuten oli kiitettävästi koikkeriväki liikenteessä. Kodan kanssa startattiin jo aamulla seitsemeltä kohti Hyvinkäätä. Edellisenä iltana leikittiin pihalla ennen nukkumaan menoa ja mietin hetken, että pitäisikö vielä tassut pestä. Päätin sitten olla pesemättä, koska "erkkaripäivänä sataa kuitenkin". Ja niin satoi, reippaassa sateessa tehtiinkin pieni aamu lenkki ja takille oli tarvetta. Hukkaan olisivat pesut menneet.

Yllättäen agilityssä tänä syksynä keskitytään treeneissä oikeastaan ihan muuhuin kuin varsinaiseen agiltyn treenaamiseen. Eletään jo lokakuun loppupuolta ja Koda ei ole jostain käsittämättömästä syystä tottunut uuteen ryhmään. Treenit meneekin sitten siihen, että koitetaan saada koira kuulolle ja tekemään edes jokseenkin kelvollisia suorituksia...

...

Edelliset haku-treenit pari viikkoa sitten olivat helppoa kuin heinän teko Kodalle. Joten miksipäs ei vaikeutettaisi? Tänään saikin siis Koda tehtä töitä olantakaa. Treeneissä mukana olivat myös Fico, Noki, Rane ja Rippe.

Kolme rataa Riihimäellä. Tuomarina Seppo Savikko. Medi3:sia 32. Illalla. Pimeää. Eli kivat kisat joihin oman uuden jutun meille toi aika. Tähän saakka ollaan saatu kisata pääasiassa aamuisin tai päivällä, mutta nyt kisat sijoittui klo 18-21 välille. Edellisenä yönä tuli nukuttua huonosti ja päivälläkään ei saanut mitään järjellistä aikaiseksi eikä niitä kaivattuja päikkäreitäkään nukuttua. Kaikkeen pitää tottua, ajatellaan sillä tapaa.

Toissa torstaina oli agiliitelytreenit. Jostain syystä treenit venähti pitkäksi ja Koda oli vuorossa vasta puoli kymmenen paikkeilla. Arvatkaas leikkasiko lanttu hyvin, kun oli aamulla herännyt kuudelta?

Synttärisankari ja viiden nakin kakku sekä suusta tursuava kuolameri:

Mitä on tapahtunut edellisten synttäreiden jälkeen?
- Koda teki ensimmäisen ja toistaiseksi ainokaisen ulkomaanreissun, jolla koki ensimmäistä kertaa myös laivat ja hotellit
- ko. reissulta tarttui mukaan Hollannin erkkarin BIS-pokaali
- Kodan takajalan varvas murtui koirakaverin kanssa painiessa
- Koda teki ensimmäiset nollat kolmosluokassa heti sairasloman päätyttyä
- Koda kävi tutustumassa koirahoitolaan ja siellä oli kivaa
- Koda vietti koirahoitolassa kaksi yötä eikä enää ollutkaan yhtään kivaa ja ääni oli poissa useamman viikon
- Koda voitti Vuoden näyttelykoikkeri 2010 palkinnon
- Koda kävi keväällä mätsäreissä
- Koda kävi esittelemässä hyviä ja huonoja puoliaan tuomarikollegiossa Lahdessa
- Muistettiin myös juosta koirakamujen kanssa, treenata agia sekä etsiä ukkoja metsistä
- Koda jäljesti muutamia kertoja, mutta koepaikkaa ei irronnut koko kesänä
- Kesällä Koda vietti paljon aikaa lammessa ja joessa
- Koda myös toimi remonttityömaan päällysmiehenä ansiokkaasti
- Juuri ennen synttäreitä Koda kävi näyttelyssä lähes vuoden tauon jälkeen ollen RYP-2
- Koda on myös toiminut pätevänä seuralaisena, sängynlämmittäjänä, talon vahtina ja kulkukissojen karkottajana

Mitäs tulevana vuonna tehtäisiin?

Viikonloppuna oli Kodalla molempina päivinä ohjelmaa. Lauantaina piiitkästä aikaa hakua ja sunnuntaina sitten pikaiset agit omatoimisesti hallilla.

Pari viikkoa jäikin treenaamatta, joten intoa puhkuen hallille ja nyt olikin jo pimeää. Ensi kerralla pitää muistaa ottaa otsalamppu mukaan! Koska ilma oli sateinen, niin tuli myös testattua uusi takki joka osoittautui oikein oivalliseksi eikä kastunut läpi eikä muutenkaan mennyt ällöksi.

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.