×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Kodan Lotta-ystävä sai toukokuussa monta ihastuttavaa pentua. Ja niinhän siinä kävi, että Lotta sai pitää yhden pienen tytön kotona. Nyt pennulla on jo sen verran ikää ja kokoa, että Koda pääsi tutustumaan tähän 3kk ikäiseen "monsteriin".

Näyttelypäivä valkeni sateisena, mutta kuin ihmeenkaupalla sade taukosi juuri, kun kurvasimme näyttelypaikalle. Ja sade myös alkoi uudelleen, kun saatiin kooikerkehä pakettiin!

Maanantaina meillä oli kesäkauden viimeiset agilitytreenit. Kodan totesin jo lauantaina kisoissa olevan todella jumissa selästään joten kunnon treenaamiset jätettiin ja seuraavan viikonlopun kisatkin peruttiin.

Koko pitkä päivä meni Riihimäellä RSKK:n kisoissa. Onneksi sää oli mukava, joten mikäs siellä agilitypäivää viettäessä. Kaikki radat tuomaroi Ritva Herrala.

Maanantaina tuttuun tapaan agilitailtiin. Sää oli lämmin ja aurinkoinen, muttei ollenkaan liian kuuma! Saija pyysi kokeilemaan menoa Fayzan kanssa joten minähän kokeilin. Huisin hauska likka! Eka piti kyllä karata emännän luokse ja sitten A:lle. Radalla saikin olla sitten tarkkana, että ei lipeäisi A:lle, mutta on niin liukas otus, että siellähän se oli kuitenkin aika monta kertaa...

...

Pidin perjantain vapaata (jes, tää oli nyt se mun kesäloma!), kun auto meni koko päiväksi huoltoon. Aamu olikin tosi kaunis joten Koda pääsi mukaan autoa viemään Riihimäelle. Kodan kanssa tepsuteltiin sitten puolentoistatunnin kierros, kerrankin maalaiskoira pääsi "ihmisten ilmoille" lenkille. Ja hupiahan siitäkin sitten taas sain!

Edellisellä viikolla Koda kävi fysioterapeutilla ja eläinlääkärissä ja siinäpä ne aktiivisimmat asiat siltä viikolta. Sunnuntai-iltana saapui meillekin hieman myrskyä. Satuin Kodaa pissattamaan ulos juuri, kun myrsky alkoi etelästä nousta. Maisemat ja tunnelmat olivat kuin paremmastakin tieteiselokuvasta. Harmi, ettei ollut kameraa käsillä!

Ei, Koda ei ole kipeä eikä siinä ole mitään vikaa :)

Koda kävi hakemassa passin Hollannin matkaa silmällä pitäen. Samalla otettiin verta rabieksen vasta-ainetestiä varten ja nyt odotellaan sitten tuloksia Evirasta. Uusittiin myös virallinen silmätutkimus ja silmät ovat edelleen priimaa. Otettiin sitten vielä samalla kennelyskärokote, niin ei tarvitse sen takia enää syksyllä käydä vastaanotolla. Niin, ja anaalirauhasetkin tyhjennettiin ja tsekattiin, kun Koda on välillä peffaa vedellyt lattialla, mutta ei ollut mitään kummempaa kuin vähän täydet vain. Eiköhän siinä ollut jo kaikki, mutta yhdelle käynnille aivan riittävästi...

...

Koko pitkä kesäkausi on päässyt livahtamaan ilman, että Koda on käynyt "huollossa". Joten kolmen kuukauden jälkeen oli jo korkea aika tarkistaa koirapojan kropan tilanne. Suuntasimme siis illalla Annakaisan käsittelyyn. Vaikka taukoa olikin, niin aivan yhtä innoissaan Koda oli, kun perille päästiin. Hirmuinen touhotus kuten aina! Hoitopöydälle Koda tulee mielellään vaikka aina hoito ei olekaan niin kivaa. Ei myöskään tällä kertaa aivan kivuitta päästy.

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.