×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Viime viikkoina ei ole ollut juuri mitään kerrottavaa, niin päivitykset ovat tyssänneen kokonaan. No, kerran on käyty agilityä treenaamassa (erinomaiset treenit olivatkin), mutta muuten on kärvistelty korventavissa helteissä. Pahimmillaan lämpöä on ollut tällä mäellä varjossa +36, joten liikunta noissa asteissa olisi aivan järjetöntä.

Sunnuntaina Riihimäellä kooikerit kisasivat hurjassa helteessä agilityn rotumestaruudesta ja Koda pokkasi voittopokaalin kotiin! Wau mikä poitsu! Mukana oli 14 kovaa koiraa joten lähdettiin tekemään vain hauskaa suoritusta eikä sijoituksista haaveiltu. Ratahan oli 3-luokan hyppyrata ja Koda on 2-luokkalainen! Hienosti Kodan perässä palkintopallille kapusi Outi ja aina yhtä ihana Fico! Onnitteluhalaukset Outille ja onnea myös muille onnistujille!
IA 43s, suoritusaika 37,76s, aikavirhe -5s, ratavirhe 0, sij. 1.

Samaisella mestaruusradalla sain ohjattavakseni myös Kodan isoveikan Shantin. Paikoitellen suoritus rullasi oikein kivasti, mutta sen verran oli kommunikoinnissa ongelmaa, että kieltoja tuli kolme ja sitä myöten hylkäys. Agilityradalla yhteistyö sujui jo aikas kivasti ja tulokseksi saatiin nolla parin sekunnin yliajalla ja lopullinen sijoitus kuitenkin 4. Ei hassummin, kun koiralle ohjaaja oli vieras ja paikkakin uusi! Shanti on kyllä niin taitava agikoira!

Kolmosten kisojen jälkeen oli vielä radat ykkös- ja kakkosluokkalaisille. Kodallahan olisi ollut saumat luokkanousuun, mutta ei sentään makeaa mahan täydeltä. Nopeaa nollaa tehtiin, mutta viimeinen rima tippui alas. Ei harmita, kakkosissa ollaan oltu vasta pari kuukautta joten aivan mielellään vielä kisataan kakkosissa, koska koen, että taito ei vielä kolmosiin aivan riitä. Itse rata sujui kivasti, koira jaksoi helteestä huolimatta varsin hyvin ja vauhtia piisasi. Niin ja palkintoja saatiin taas sijoituksella 3. Ainoa mikä harmittaa on se, kun jäi lotto laittamatta... :D
IA 55s, suoritusaika 40,22s, aikavirhe -14,78s, ratavirhe 5, sij. 3.

Ykkösten agiradalle pääsin Fidon kanssa. Fidolla meni hetkittäin hienosti, mutta yleisöä piti tuijotella ja keppejä ei olisi jaksanut pujotella ja kolmanneksi viimeinen hyppy tuntui olevan ylimääräinen radalla (sen verran sitä pyörittiin ympäri...). Aika hauskaa koiralla kuitenkin tuntui olevan ja sehän se on tässä lajissa tärkeintä. Fidon pistesaalis oli 32,25 ja sijoitus 11. Saija avasi Fayzan kanssa kisauran, mutta harmittavasti keinu koitui kohtaloksi ja siinä kohtaa tyttö päätti poistua paikalta. Ensi kerralla sitten hyppärille kokeilemaan missä ei ole mokomia keinumörköjä!

Kodan videot:
{youtube:http://www.youtube.com/watch?v=NivwR-QNnmM}

Aurinkoinen ja helteinen lauantai vietettiin Riihimäellä Metsästysmuseon puistossa kooikereiden ikiomassa erikoisnäyttelyssä joka oli samalla yhdistyksen 10v-juhlanäyttely.

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.