×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Riihimäen seudun kennelkerho järjesti pienet kisat Hausjärvellä. Vaikka väkeä oli vähän, oli kooikerit hyvin edustettuina. Ykkösissä Fido ja Urho, kakkosissa Koda ja kolmosissa Frodo.

Kangasniemen näyttelyn jälkeinen viikonloppu menikin aikalailla siinä, kun Fayza-neito tuli juoksutuoksuisena (no ei onneksi enää pahasti) hoitoon. Siinäpä piilottelin koiria toisiltaan, mutta rauhallisestihan tuo meni. Lauantaina aamulla Saija siis kurvasi pihaan ja tiputti Fayzan jonka kanssa lähdettiinkin samantien tunnin lenkille. Ja heti perään sitten Koda tunnin lenkille jolla Koda ottikin sitten ja katosi hajun/riistan perään 10 minuutiksi, mur. Koko viikonloppu olikin todella helteinen joten pihalla viihdyttiin paljon. Sunnuntain aamuna Fayza päätti, että viideltä on taas herättävä ja ei riiviö millään uskonut, että vois sitä hieman pidempäänkin nukkua, joten taas lenkille jonka jälkeen takaisin nukkumaan...

Maanantaina käytiin Kodan kanssa normitreeneissä joissa tiukasti kääntämistä ja lujaa pinkomista sai tämä taas harjoitella. Seuraava kisakoitos onkin jo tulevana lauantaina, kun Riihimäen seudun kennelkerho järjestää kisat joissa kaikille on kaksi rataa. Osanotto ei kyllä suuren suuri ole, kun Kodan luokassa (medi2) on vain kaksi koirakkoa...

Tiistai-iltapäivänä tulikin sitten kiire koulusta pois ja avuksi Melinalle Lotan synnytykseen. Ilta oli pitkä, mutta saldona kuitenkin 7 potraa ess-pentua, 3 poikaa ja 4 tyttöä! Pennuista kiinnostuneiden kannattaakin ottaa Melinaan yhteyttä! Vanhemmat ovat ihanaluonteisia ja pennuista odotetaan näyttöön ja käyttöön sopivia. http://www.dingolinas.fi Onnittelut Dingolina´s ensimmäisestä pentueesta!

Pentukuvia! (kuvat avautuu uuteen ikkunaan)
Kuva1 
Kuva2
Kuva3
Kuva4
Kuva5

Keskiviikko menikin sitten taas pihalla puita kannellen ja nurmikkoa leikaten. Olisi ehkä kannattanut leikata jo muutama päivä aikaisemmin, koska sen verran pitkäksi oli jo ehtinyt hujahtaa!

Torstaina löytyi Kodan korvanlehden reunasta ällö punkki. Punkki aineita ei ole viime kesänä ollut, koska näiltä seuduin ei olla yhtään punkkia saatu. Se ainokainen punkki Kodan kyytiin kiipesi pari vuotta sitten jossain näyttelyreissulla. Kai se on täksi kesäksi kuitenkin punkkipanta haettava varmuuden vuoksi, jos niitä nyt täälläkin sitten on.

Kangasniemen KR-näyttelyssä lähdettiin pyörähtämään huvin vuoksi. Mentiin Saijan ja Fidon kanssa kimppakyydillä. Tuomari vaihtui ja sen vuoksi osa koirista jäi tulematta paikalla, ja mietittiinhän sitä mekin, mutta lähdettiin nyt kuitenkin. Paikalle tuli myös ihan ensimmäiseen näyttelyyn Kodan siskonpoika Riki 7kk.

Tänään tuntui kesä tulleen todenteolla. Päivällä lämmintä oli reippaasti +20 ja ulkona tarkeni loistavasti puuhastella t-paidassa. Koda meinasi kyllä aiheuttaa yhden sydärinkin. Autossa oli ovet auki, kun olin aloittelemassa sen viivoamista. Menin päästämään Kodan ulos ja hain samalla sisältä siivoustarpeita. Ulos mennessä katselin, että missähän se koira on. Ei näy, ei kuulu.

P-HAU:n iltakisoissa maanantaina oli 1-luokan koirille kaksi agilityrataa. Kisat olivat ulkona joka oli tietysti yksi jännitysmomentti lisää, kun ulkona ei ole liidelty sitten viime kesän. Myöhäisistä starteista johtuen toivottiin, että nousunolla tulisi, että päästäisiin ajoissa kotiin...

...

Koda vietti pitkän viikonlopun Suomussalmella. Matkaan lähdettiin torstaina aamulla aikaisin ja kotona oltiin takaisin sunnuntai-iltana. Kodalla oli varsin hauskaa Sohvin kanssa vaikka vuorokauden verran Koda saikin Sohvia lämmitellä ennen kuin leikit alkoivat sujua... Lisää juttua myöhemmin.

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.