×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


No ei aivan kuitenkaan, mutta vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti ja hieman hauskaakin pidettiin toki. Paikallehan mentiin Kodan kanssa väärään aikaa, mutta paikka sentään oli oikea. Ja onneksi ajastakaan ei erehdytty kuin puoli tuntia, mutta parempi hyvissä ajoin kuin myöhässä. Kodalla onkin ollut tosi tylsä viikko, kun on joutunut kykkimään vain kotona ihmisväen sairastellessa. Torstai-iltana sai sentään käydä juoksemassa puolen tunnin rallit pellolla. Haku-treenit tulivatkin jo siis todella tarpeeseen, kun koirapojalla alkoi pää poksahtaa tylsyyteen.

Lahden inttinäyttely vei kyllä koko viikonlopun, mutta ei se mitään. Vähän kyllä näytän nyrpeää naamaa, koska flunssa iski lauantain aikana ja olo on kohtuullisen kehno... Launtaina Koda sai jäädä vielä odottomaan vuoroaan kotiin, kun lähdin näyttelyyn turistiksi.

Perjantaina päästiin vihdoista viimein avaamaan haku-kausi. Koko päivän satoi kaatamalla vuoroin vettä, räntää ja rakeita. Mutta kuin ihmeenkaupalla, hakusten ajan sää oli poutainen! Kevään ensimmäisissä treeneissä mukana olivat Noki, Koda, Rippe, Fayza ja Fido. Rane oli mennyt loukkaamaan itsensä ja jäi rannalle karkeloista.

Harmittavasti meidän koutsi ei päässyt vetämään illan treenejä tuon lentoliikenteen tilanteen vuoksi. Omatoimitreeniä siis. Ja ihan kaksistaan saatiin Kodan kanssa olla, mutta käytettiin nyt sitten tilaisuus hyväksemme ja hinkattiin kontaktit ja kepit perusteellisesti.

Ei mennyt kovin pitkään, että koulussa pääsi tekemään "koirajuttuja". Eli siis kevään värjäys- ja painanta kurssilla pääsin kokeilemaan omiani.
Opeteltiin siis värjäämään, maalaamaan ja filmipainamaan kankaita. Ensimmäisissä ei ole mitään mielenkiintoista nähtävää joten jätän ne nyt tästä pois.

Aamupäivällä huomasin, että P-HAU:lla olisi Lahdessa illalla epikset. Sinne siis. Tai ei kyllä jaksa. Päätin olla menemättä. No, Sannan kanssa puhelimessa löpistessä tuli asia esille ja päädyttiin kuitenkin naureskelle lähtemään kisoihin. Ja aika lentävä lähtö tulikin, koska kisojen alkuun oli tunti! Edellisten episten tuloslistojen perusteella veikkailin, että ei varmaan paljoa ole porukkaa paikalla. Ja vielä mitä, porukkaa olikin yllättävän paljon. Olisiko ollut joka luokassa ainakin kymmenen koiraa. Vähän kiireeksihän se meni, kun ilmottautuessa oli jo möllien rataantutustuminen käynnissä!

Huhtikuun ekat kunnon treenit, jes! Ennen treenejä käytiin vähän verkkaamassa hiekkakuopilla. Tuli samalla tarkistettua Kodan laukausvarmuus ja ihan yhtä varmahan se on kuin ennenkin. Lähistöllä siis jotkut ampuivat savikiekkoja ja pauketta riitti, mutta Koda ei räiskeelle korvaansa lotkauttanut vaan juoksi omia juoksujaan. Itse treeneissä oli hieman taas uutta häiröätäkin minkä harjoittelu ei Kodalle ole lainkaan pahitteeksi.

Sunnuntain aamunahan nukutaan pitkää! No ei vaiskaan. Aamupäivä meni Hyvinkäällä koikkerien pentuagilytyssä koutsia leikkien. Tällä välin Koda oli päässyt Jessen kanssa pienelle juoksulenkille.

Kodan viikko on mennyt lähinnä lenkkeillen ja ulkona "puutarha töitä" tehden eli myyrien liikkeitä seuraten. Kevät tuli ja myyrät sen myötä, jospa Koda antaisi niille lähtöpassit... Keskiviikkona Koda ja Jesse kävivät kertaamassa suunnistamista helpolla reitillä ja Koda oli ilmeisesti käynyt jonkin kallion päällä laskemassa mäkeä, koska kintereet olivat hieman auki ja punoittivat. Iltapuhteina on Illan kanssa ommeltu muutama panta: Napelle, Pietulle ja Sohville.

Kevät tulee tosiaan kovaa vauhtia. Nurmikkokin näkyy jo paikka paikoin. Torstaina aamulla verhoja avatessa näkyi yllätys, myyrä oli pukannut ison keon multaa lumen päälle! Torstaina oli ihan kiva poutasää. Koda kävi Jessen kanssa pitkän lenkin pelloilla ja metsässä. Ilta puolestaan pääsi pihalle valjastelemaan ekaa kertaa tälle keväälle.

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.