×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Maanantain treeneissä Koda teki hyvää työtä vaikka selvästi edellisen päivän valmennus painoi tassuissa. Kevyemmin toki tehtiinkin. Tiistainakaan ei vielä Kodalle koittanut vapaapäivä vaan tehtiin taas parin tunnin lenkki Lotan ja Melinan kanssa. Lotta alkaa taas tottua Kodan seuraan ja ensi viikolla suunnataan taas yhdessä lenkille. Torstaina Koda pääsi huoltoon eli fysioterapiaan.

Viikko alkoi tavalliseen tapaan maanantain agilityllä. Tiistaina ohjelmassa oli luento Lahdessa harrastuskoira kouluttamisesta ja luennoitsijana oli Christa Enqvist. Keskiviikkona tehtiin pitkälenkki koirakamun kera. Perjantaina kyläiltiin ja sunnuntaina taas oli vuorossa agiliitoa koikkerien omassa agilityssä.

Helmikuu aloitettiin agiliitelemällä. Treenissä keskityttiin tällä kertaa erityisesti keppeihin. Edellisenäpäinä kisattiin Hyvinkäällä, jossa kepit yllättäen sujuikin ihan ongelmitta. Ehkä mielikuvaharjoittelu tuotti tulosta? Joka tapauksessa ei sillä mielikuvaharjoittelulla mitään täydellisiä keppejä ole saatu aikaiseksi joten ihan oikeastikin niitä pitää harjoitella ja paljon. Ja tällä hetkellä se ongelmallinen osapuoli on ohjaaja. Ohjaaja sotkee koiraparan menoa.

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.