×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Sunnuntai aamupäivällä Rane ja Sanna ajelivat pihaan lumisateessa ja nappisivat minut kyytiin. Suunta Hyvinkään koiraurheilukeskusta kohti jossa odotti kaksi kisastarttia, molemmat agility ratoja.

Näinhän me päätettiin, että Ranen kanssa lähdetään vielä ennen vuodon vaihdetta kisaamaan. Niin päätti moni muukin maxi1-luokassa kisaava - valitettavasti... Samalla muistui mieleen se syy miksi en olekaan maksi-kokoista agikoiraa haikaillutkaan. Niitä tuppaa olemaan kisoissa varsin runsaasti. Ensi sunnuntain Hyvinkään kisoissa osallistuja määrä on kuitenkin ihan mieletön - 72kpl! Enpä tiedä mitä odottaa, tuskin mitään huikeita suorituksia. Meidän lähtövuorokin on n. 50:s. Eli minä huonon muistin omaavana ehdin jo radan unohtaa... Kai se on kokemus tämäkin...

...

Torstaina Koda pääsi taas pötköttämään Annakaisan hoitopöydälle tunnin ajaksi. Hyvä ajoitus olikin, koska vaikka Koda onkin vetänyt lonkkaa edeltäneen kuukauden, niin murtuneen varpaan varomisen myötä Koda on rasittanut hieman selkäänsä kävelemällä vinossa.

Uutisista iloisin lienee meille kaikille, että Koda on alkanut toipumaan ja lenkkeilyt on päästy taas aloittamaan. Maltilla mennään eikä ihan heti kyllä vapaana pääse kirmailemaan. Katsotaan, jos agilityäkin päästäisiin ennen vuoden vaihdetta kokeilemaan!

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.