×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Pitkästä aikaa pääsin treenaamaan Ranen kanssa Hyvinkäälle Erjan treeneihin. Kivat oli treenit!

Maanantaina Koda sai viimeisen annoksen kipulääkettä ja nyt on sitten vaikutuksia seurailtu. Liikunta on pidetty minimissä eli pikaiset vessakeikat ulos ja ei muuta.

Nyt kun on Hollannin matkan jälkeen podettu kovaa flunssaa ja Koda on ollut 2vk toipilaana, niin on hyvin päässyt liikunnasta laistamaan. Asian tila tuli korjattua kerta rysäyksellä menneenä lauantaina...

...

Kodan mielestä rajoitukset on hanurista. Ihan omaa hauskaa koirapoika on alkanut kyllä kehittämään, enemmäin tai vähemmän järkevää...

...

Kodan viikonloppu on ollut erittäin rauhallinen. Liian rauhallinen, jos poitsulta itseltä kysytään... Lähinnä on yritetty saada Kodaa olemaan paikoillaan ja hillumatta.

Viime viikon lauantaina Kodalla kävi kylässä koirakaveri, 3kk kultsupentu. Vauhtia riitti ja kivaa oli. Kunnes kaveri lähti ja tilanne rauhottui.

Kodan ensimmäinen ulkomaanmatka suuntautui Hollantiin kooikereiden tärkeimpään näyttelyyn Club Matchiin. Ei kovin kevyt aloitus siis. Keskiviikkona pakattiin autoon 3 koiraa, 3 naista ja paljon iloista mieltä ja aloitettiin taival. Mukana meidän kanssa reissussa siis Saija ja Tiina sekä koirat Olga ja Ronja.

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.