×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Aika: 13.11.2010
Paikka: Mäntsälä
Kuvaaja:

Koda kävi viimehetken huollossa ennen reissuun lähtöä Annakaisan luona.

Kuluneelta viikolta ei ole uutisia reppukaupalla, mutta jotain kuitenkin. Keskiviikkona iltasella oli suunnattava yllättäen Mäntsälään, mutta tällä kertaa Koda jäi kotiin. Fidon ja Fazun emäntä ja isäntä menivät yllättäen naimisiin, onnea vielä kerran! Kotiin jäämisestä Koda ei kauaa jaksanut mököttää, kun näki mitä Saija lähetti Kodalle. Ihania luita! Ja niinpä lopun iltaa Koda oli varsin puuhakas...

...

Perjantaina lumesta huolimatta suunnattiin Lahteen näyttelytreeneihin, koska kiltti korjaamosetä suostui vaihtamaan autoon renkaat, jee! Vielä valoisan aikaan otettu ensilumikuva:

Niinpä tietysti. Kun illalla kirjoitin edelliseen päivismerkintään, että toivottavasti ei vielä lunta tule, niin tokihan aamulla oli vastassa paljon lunta... Maassa on nyt Kodan mielestä ihanaa kylmää valkoista yli 5cm. Ja kun autossa on vielä ne kesärenkaat, niin pysytäänpäs sitten kotona vaan.

Torstaina Koda ei osannut lainkaan aavistaa mihin ajettiin iltapäivällä. Varsinkin, kun treenikamat oli mukana, mutta suunta aivan väärä. Treenaamaankin toki siis suunnattiin, mutta sitä ennen poikettiin Turenkiin.

Viime viikon kirjoituksista on ihan tykkänään unohtunut Kodan perjantaiset hakutreenit. Treenattiin siis ja mukana tuttuun tapaan Kodan lisäksi Fayza, Noki, Rane ja Rippe.

Tuomarina Hyvinkään erkkarissa oli tänä vuonna hollantilainen rouva Tuus van Adrichem Boogaert-Kwint.

Viime sunnuntaina Callitris H-pentue täytti 4-vuotta. Sen kunniaksi käväistiin Saijan kanssa kakkukahveilla ennen illan agiliitoja. Onnea Kodan sisaruksille!

Lauantaita lähdettiin jälleen Kodan kanssa viettämään metsään. Ja taas oli kyseessä kisat joissa oli jälleen vain yksi rohkea EK-koira.

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.