×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Jälleen syksy tuli ja aika kisata RimA:n mestaruuksista. Ohjattavaksi sain Fidon mölleihin ja Koda tottakai kisaaviin. Kumpikin poitsu piti hauskaa ja samalla teki hienoa työtä radalla.

Hyvinkään ryhmikseen tiemme vei. Aurinkoisessa aamussa oli hyvä pyörähtää kehässä. Tuomarina oli oikein mukava ja itselle aivan vieras dr. Zsuzsanna Váczi-Balogh, Unkari. Loistava lopputulos: Koda ROP ja Fayza VSP!

Maanantaina treenailtiin tuttuun tapaan agilityä ja täytyy sanoa, että näin sunnuntaina en kyllä oikeastaan enää muista kunnolla mitä tehtiin. Pari ratapätkää ja ihan kivasti taisi mennä, lukuun ottamatta, että ohjaajalla oli joku ymmärtämisvaikeus jossain kohtaa. Eli normaalikuvio siis.

Perjantai-iltana treenattii hakua vähän toisenlaisissa puitteissa. Vietiin kasa piiloja pellolle neljään rykelmään ja yhteen rykelmään yksi ukko. Koda meni ainakin osan (en muista...) taputusavuilla ja lujaa menikin. Kierrokset olivat ihan pilvissä, haukku kulki ja hallintakin oli vähän parempi ja ennen kaikkea oli tosi kivaa. Kiitos taas porukalle hyvästä treenistä!

Agilityn talvikausi alkoi ja treenipäivä vaihtui meillä maanantaihin. Koutsi pysyi samana ja myös suurin osa ryhmästä, mutta pari uutta koiraa saatiin ryhmään mukaan.

Vähän jälkijunassa tulee nyt päiviksen päivitykset, mutta tulee kuitenkin. Sunnuntaina 6.9. pieni porukka koikkereita ja yksi poikkirotuinen kokoontui Helsingissä raunioradalla pelastuskoiratoiminnan tutustumispäivän merkeissä. Tosi kamalaa säätä oli meille luvattu, mutta kuin ihmeen kaupalla sää olikin ihan hyvä loppujen lopuksi. Tutustuminen pelastuskoiratoimintaan aloitettiin teorialla, sitten pieni näytös oikeilla pelastuskoirilla ja sen jälkeen treeniä omien koirien kanssa.

Maanantaina 31.8. oli taas Kodan kuukausittaisen huollon aika. Ja huolto oli aivan paikallaan, koska elokuu oli niin agilityn täyteinen, kun oli paljon kisaratoja ja treeniä päälle.

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.