×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Eilinen ja tämä päivä on Kodan kanssa puuhasteltu pihassa mm. keppejä harjoitellen. Koda on päässyt myös uimaan ja oppimaan uutta. Uusi juttu on kosketuskeppi ja sehän meni jakeluun vuorokaudessa. Vielä, kun keksisi mitä sillä opeteltaisiin seuraavaksi. Kuvagalleriaan on tullut muutamia kuvia agilityyn, näyttelyihin ja ulkoiluun.

Edellisestä fyssarikäynnistä olikin jo aikaa parisen kuukautta joten käynti olikin nyt jo enemmän kuin paikallaan, koska pientä jumitusta on nyt ollut havaittavissa. Koda oli selvästi  pöydällä rennompi ja kroppakin oli kunnossa.

Kodalla ei tällä viikolla ole ollut laisinkaan agilityä, kun seuran epikset menivät treenivuoron päälle. Epiksiinkään ei Koda päässyt spurttailemaan, kun emäntä oli niissä töissä koko illan. Viikon kohokohtana Kodalla olikin siis perjantain hakutreenit.

Maanantaisen haku-uinti-leikki-rupeamassa Koda taisi jotain venäyttää tai mennä muuten jumiin jostain kohtaa, kun maanantai-iltana Koda oli kaikkea muuta kuin oma itsensä. Varsinainen jöröjukka ja huumorintajuton perunanuija.

Pitkästä aikaa Koda pääsi jäljestämään vähän. Lähinnä jälkiä lähdettiin ajamaan Lotta-sprinkun taippareita ajatellen ja siinä sivussa Kodakin pääsi mukaan puuhaan.

Torstai valkeni sateisena. Aika laimeasti sanottu, koska vettä tuli kuin aisaa. Näyttikin siltä, että metsään ei päästäkään vaikka niin oli aikomus, mutta iltapäivällä sade lakkasi ja pilvien välistä alkoi kurkistella aurinko. Tästä innostuneena suuntasimme Lotan ja Melinan kanssa metsälenkille.

Maanantaina Koda pääsi emännän kanssa pitkästä aikaa pitkälle lenkille. Reilusti troppia ja ripaus masokistista mieltä, niin emännän jalkakin kulki mukana n. 7km. Tiistaina olikin sitten hulinaa ihan enemmänkin.

Pakolla muodostunut kolmen viikon treenitauko päättyi tiistaina agitreeneihin. Jokseenkin jähmeitä oltiin, mutta ihan kivasti alkoi kuitenkin taas muistiin palailla ja ennenkaikkea oli hauskaa.

Vieraskirjaan lisätty Captcha tunnistus eli kirjoittajat joutuvat muutaman kuvan tulkkaamaan ennen kuin viesti hyväksytään. Tällä pääsee spämmistä eroon ja ehkä asiallisistakin viesteistä..

 Jos joku muukin käyttää Easybookkia ja on spämmi ongelmaa niin:

 \components\com_easybook\models\entry.php rivi 209

if(!$captcha->checkEnteredCode($data['gbcode']))

->

if(!array_key_exists('gbcode', $data) || !$captcha->checkEnteredCode($data['gbcode']))

Niin spämmerit eivät voi jättää POST viestistä gbcodea pois jolloin CAPTCHA tarkistus pysyy päällä.

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.