×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Pari viikkoa koko sivut olivat poissa pelistä, mutta nyt ollaan taas elossa ja toivottavasti ongelmilta säästytään.
Päivityksiä käsitöihin, kavereihin ja galleriaan (kaverit, ulkoilu).
Vieraskirjakin on taas auki, katsotaan kuinka kauan...

...

Koda sai jäädä kotiin koisimaan matkan rasituksia pois, mutta emäntä itse lähti taas aamuaikaisella näyttelyyn. Hämeenlinnassa kuusi komeaa ja kaunista koikkeria näytillä.

Kodan kanssa oltiin 5pv reissulla pohjoisessa. Helteisessä säässä saatiin ajaa mennen tullen - oi kuinka sitä ilmastointia taas haikailtiinkaan! Koda pääsi uimaan matkan aikana hieman ja pysähdeltiin aina tarpeen mukaan jaloittelemaan. On tuo reilun 8 tunnin ajomatka kuitenkin melkoisen rankka. Kotimatkalla sattuikin todella hauska juttu, kun ihan sattumalta pysähdyttiin Juvalle jaloittelemaan ja siellähän oli tuttuja, Henna kera Shantin ja Preetyn! Voi miten kiva oli tavata!

Treenit olivat 13.6. lauantaina, mutta tietojen kirjoittelu on antanut odottaa itseään, koska Kodan sivut olivat ukkosen vuoksi pois pelistä parisen viikkoa.

Kodalla oli neljä ukkoa joista kaksi oli muistikuvilla (ääni apu, koira pois hetkeksi, takaisin radalle ja etsintä) ja kolmannelle ei mitään apuja ja viimeiselle taas ääniapu. Kodalla ääni apu tarkoittaa edelleenkin paria taputusta. Ukot olivat 40-50m päässä keskilinjasta, ei juuri tuulta ja melko mukava maasto. Koda löysi kaikki vaivatta ja haukku kulki. Ensimmäistä kertaa Kodalla oli ukko jolle se ei saanut mitään apuja, mutta se ei Kodaa haitannut eikä hidastanut vaan haki ukon varmalla otteella ja haukutkin tuli. Tästäpäs onkin sitten taas hyvä jatkaa.

...

Lauantaina heti aamutuimaan lähdettiin Riihimäelle agilitykisoihin ja ihan oikeisiin virallisiin tällä kertaa. Tavoitteena onnistuneita suorituksia ja vähemmän jännitystä.

Perjantaina ilta puolella suunnattiin kolmeksi tunniksi metsään hakuilemaan. Paikalla tuttuun tapaan Koda, Rane, Noki ja Viva. Kaksien edellisten treenien oltua Kodalle helppoja ja lyhyitä oli aika ottaa normaalimpi treeni. Neljä maalimiestä sivurajoille joista kaksi umpipiiloon ja ukoilta taputus avut.

...

Helteisiä päiviä on jo ollut useampia, niin oli korkea aika askarrella poitsulle viilennysloimi.
Paksuhkoa tumman sinistä froteeta 100% puuvillaa, reunoihin sinistä ja pinkkiä vinonauhaa.
Vatsakappaleen kiinnitys neppareilla, 2kpl/puoli.

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.