×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Iitissä vietettiin todella helteistä näyttelypäivää. Mukana Koda toki sekä Saija&Fayza ja Melina&Lotta. Kehään ensimmäisenä pääsi Fayza ja tyttöhän toki käyttäytyi mallikkaasti ja sain KP:n ja oli ROP-pentu.

Kolmas päivä peräkkäin agilityä. Tällä kertaa lähdettiin Lahteen P-HAU:n epiksiin. Koda otti startit 1lk agilityradalla ja kaikkien luokkien hyppärillä. Jos eilen koirapoika vaikutti olevan aavistuksen kuutamolla radan ulkopuolella, niin tänään väsymys oli kyllä jo näkyvissä. Lämmiteltiin kyllä, mutta toko-juttuja ei otettu juurikaan, ettei viimeisetkin mehut koirasta häviäisi.

Keskiviikkona vuorossa oli kisatilanteiden harjoittelua RimA:n epiksissä. Rohkeasti ilmoittauduttiin Kodan kanssa kilpailevien luokkaan ja otettiin rata kahteen kertaan.

Tiistaina meillä oli oikein tehokasta treenaamista, kun koiria paikalla Koda ja Senni. Eipä tuo meitä haittaa, treeniähän me tarvitaankin. Ja jos edelliset treenit menikin ohjaajankin osalta kivasti, niin nyt oli oikein kunnon epätoivon hetkiä...

...

Sunnuntaina oli viikoittaisen haku-treenin aika. Parina kertana on nyt vedetty koirat piippuun, niin nyt otettiin sitten kevyemmin ja hauskanpidon kannalta. Kodalla oli kuitenkin neljä ukkoa suht lähellä (30m?) ja pelkät ääni avut. Maasto oli nyt helpompi eikä rinteitä ollut myöskään.

Vieraskirja on nyt taas pois käytöstä ennalta määräämättömän ajan. Syynä roskaposti.

Edellisestä fyssarikäynnistä alkaa olla jo pari kuukautta, mutta nyt lopultakin sinne taas Koda pääsi. Intoa puhkuen ja piipaten koirapoika sinne pyyhälsi, näin huolimatta siitä, että viimeisimmät käynnit eivät niin hauskoja olleetkaan kipujen vuoksi.

Pitkästä aikaa Koda pääsi näyttelyyn. Ensimmäistä kertaa valioluokassa ja samalla kesän ensimmäinen ulkonäyttely. Tuomarina oli Tarja Hovila ja koikkereita paikalla reippas pari kymmentä. Sää suosi meitä, aurinko paistoi ja oli mukavan lämmintä. Kehät oli nurmikolla ja eipä toki ollut tullut mieleen etukäteen liikkumista sillä harjoitella. Nurmikolla liikkuminen on hieman hankalaa, kun se vetää koiran nenää puoleensa magneetin lailla ja herkästi ravi vaihtuu laukalla. Ei siis liikkeillä paljon pääse nurmella loistamaan...

...

Nyt on hyvin alkanut haku rullaamaan ja viikoittaiset treenit saatu aikas kivasti järjestymään. Tänään ohjelmassa oli osin samaa kuin viikko takaperin eli rinteisiin tallattiin alue. Eteenpäin mentiin Kodan kanssa edelleen. Viime viikolla aloitetuilla ääniavuilla jatkettiin ja jätettiin haamut kokonaan pois. Viidestä maalimiehestä neljä sijoitettiin sivurajojen tuntumaan ja viides jätettiin vähän lähemmäs.

...

Lauantai aamu. Haku-repun pakkaaminen aiheutti koirassa viuhtovan hännän ja pörräämisen ovella. Kiva sää. Matka autolla taittui taas piippaavan otuksen kera ja siinä vaiheessa, kun tervehdykset oli sanottu alkoi vesisade. Jes. Ja sitä sitten tuli koko kolmen tunnin ajan mikä metsässä vietettiin. Ja olohan oli treenien päätteeksi kuin uitetulla koiralla, koska sadekamppeet eivät luonnollisestikaan olleet mukana, kun sään piti olla mukava.

Torstai-iltana lähdimme Kodan kanssa RimAn hallille epiksiin. Hallille päästiin ja tajuttiin, että kisatpa onkin kentällä joten sinne ajeltiin siis. Pieni paniikki. Ei oltu ulkona treenattu ollenkaan sitten viime kesän ja kentällä treenattiin viime kesänä vain muutaman kerran. En siis ilmoittautunut heti vaan katselin ja mietin hetken. Niin, onhan me epiksissä kisattu ulkona useammankin kerran viime vuoden puolella ja toisen seuran kentällä ja kaikki on sujunut sielläkin kivasti. No, ilmoittautumaan siis ja kaksi starttia kilpailevien luokkaan.

Tällä viikolla alkoi agilityssä kesäkausi. Treenipäivä ja paikka pysyi samana, mutta uutta on koutsi (Merja S.), ryhmä ja varhaisempi treeniaika. Fido-veli on nyt samassa ryhmässä ja kolmaskin koikkeri on ryhmään merkattu, (mutta Luna viettää mammalomaa) sekä sheltti ja issikka.

Kodan viikko alkoi hienosti. Maanantain kunniaksi poika sai leikkiä, juosta ja uida Lotan kanssa liki kolme tuntia! Huisin kivaa olikin. Kotona koira olikin ihan kurainen ja väsynyt. Illaksi suunnitellut agilityn epikset jäivät väliin, mutta ei harmita laisinkaan. Ihana kuvasarja löytyy Lotan blogista!

Vappuna oltiin ihan kotosalla. Torstai-iltana oli jo aijemmin mainitut haku-treenit. Perjantaina tehtiin Kodan kanssa pihatöitä ja harrasteltiin kotosalla agilityä.

Maanantaina Koda sai viettää taas parisen tuntia metsässä Lotan kanssa leikkien ja juosten. Siinä samalla tuli sitten uimakausikin korkattua kunnolla, kun pieni lampi oli jo aivan sula. Hienostihan tuo polskiminen oli muistissa ja intoa löytyi. Nyt aletaan sitten taas uimaan pikku hiljaa enemmän ja kohottamaan kuntoa silläkin tavalla.

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.