×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Kodalla oli edellisen viikon jälkimmäinen puolisko harvinaisen uuvuttava. Varsinkin, kun ottaa huomioon, että koirapoika oli tyystin kotona! Remonttia tehtiin ja väkeä oli kylässä muutaman vuorokauden. Joten kyllähän sitä kuka tahansa uuvahtaa, kun hoitaa koko ajan vahtikoiran ja työmaapäällikön tointa. Niin ja pitää huolta, että kaikki pallot pysyvät tallessa ja saavat riittävästi liikuntaa nekin.

Nyt olikin viimeiset hallikauden treenit. Pentti tuurasi Kimiä. Ensi viikolla ei treenejä olekaan, mutta on mahdollisuus osastua leikkimieliseen KnockOut-kisaan. Vaikka eihän meillä Kodan kanssa hallikausi varsinaisesti pääty, kun treenit jatkuukin hallissa. Ryhmä ja kouluttaja kyllä vaihtuu ja sitä odotamme mielenkiinnolla.

...

Tänään lähdettiin Kodan kanssa viettämään keväistä sunnuntaipäivää mätsäriin. Sää oli muuten oikein mainio, mutta tuuli oli todella kova ja hyytävä. Varsinkin, kun tapahtumapaikka oli mäen päällä aukealla, niin tuulihan pääsi loistavasti puhaltamaan. Paikalle oli löytänyt tiensä myös Outi ja Fico. Tarkoitus oli Kodan kanssa vähän muistella, että miten siellä kehässänyt pitikään käyttäytyä.

Tänään aamupäivällä saatiin lopultakin haku-kausi avattua. Lopullinen vahvuus oli neljä koirakkoa, joka riitti kyllä, että saatiin treenit pidettyä. Ilma oli aurinkoinen, mutta todella kylmä, kun tuuli oli luvattoman kova! Yöllä oli hieman satanut lunta, mutta vain nimeksi. Kaksi ja puoli tuntia vierähti mukavissa tunnelmissa kuin siivillä. Kiitokset treenikavereille! Menossa mukana oli siis meidän lisäksi Sanna & Rane, Heidi & Viva (?) ja Merja & Noki. Omituinen otus oli siis taas eksynyt belgian paimentimien sekaan.

Tänään piti olla kevään ensimmäiset hakutreenit, mutta homma kuivahti viime hetkillä kasaan, kun porukalle tuli paljon esteitä. Sannan ja Ranen kanssa suunnattiin metsään kuitenkin ja otettiin ohjelmaan esineruutu. Ranelle tietysti kokeneempana vaikeampaa ja Kodalle ensikosketus hommaan.

Pääsiäisenä oltiin kotosalla ja hyvistä ilmoista nautittiin metsälenkeillä ja pihassa puuhastellen ja leikkien. Pikkuisen agilityäkin pihassa otettiin. Sunnuntaina oli Kodan huippuhetket. Kevään esimmäiset verijäljet ja leikkiä Fayzan kanssa!

Tiistaina taas normaaliin tapaan agilityä. Pari pikku rataa ohjelmassa ja koiralla oli taas huisin hauskaa. Pitkään sai joitain kohtia hinkata, kun ohjaaja ei vaan osaa ohjata... Jotenkin pitäs oppia liikkumaan oikeaan paikkaan tai edes yli päätään liikkumaan eikä unohtua seisomaan... Sekä sanomaan käskyt ajoissa, vaikka onhan se toisaalta hyvin vaikeaa sanoa vaikkapa "hyppy" tai "kepit"...

...

Sunnuntaina iltapäivällä mentiin Kodan kanssa Mäntsälään. Ensin leikkiä ja kirmailua Fayzan kanssa parikymmentä minuuttia jonka jälkeen paikalle saapui pari rotuuntutustujaa. Koda oli oikein innoissaan ihmisistä ja tunki rapsutettavaksi ja pussailemaan. Kohta perään tulivatkin vielä koikkerit Keira ja Noa omistajineen ja Koda sai siirtyä autoon huilimaan, kun Noa pääsi riekkumaan Fayzan ja Keiran kanssa. Koira vaihdeltiin vielä pariin otteeseen siten, että Fidokin pääsi moikkaamaan tutustujia. Uroksia pidettiin esillä vain yhtä kerrallaan, ettei rähinöitä päässyt syntymään.

Vaikka omaa koiraa ei näyttelyihin olekaan ilmoitettu, niin eihän se suinkaan mikään este ole näyttelyissä käymiselle. Tänään siis vuorossa Oitin ryhmis ja ohjelmassa ESS:ien ja koiksujen seuraamista. Päivä alkoi aikaisin, jo kahdeksalta Melina ja Lotta-sprinkku nappasivat kyytiin.

Tiistaina oli oman agilitytreenin aika. Tällä kertaa otettiin jo puomia ja A:takin sekä rimat nostettiin 30cm:iin. Hienostihan se aikalailla meni. Mitä nyt herrahurja tippui kerran puomilta ja pari kertaa putkella tuli hieman omalaatuisia suorituksia - onhan se taito putken päällä juokseminenkin... Liikunta alkaa mennä nyt hienosti, tämän agilityn jälkeen ei tullut jumituksia vaikka viikko aijemmin lihakset jumiutui hieman.

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.