×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Meillä on ollut rauhallinen viikonloppu. Vähän ulkoilua, herkuttelua ja käsitöitä.
Sunnuntaina Kodalla vähän maha kipeä. Ilmeisesti syypää on kuppiin eksynyt keitetty peruna tai sitten uusi raejuusto. Ei onneksi pahasti ole, mutta hajusta arvaa missä päin koirapoika oleskelee...

Harrastukset -> Käsityöt, sinne on ilmestynyt pari uutta tekelettä. Napelle yksi pieni ja toisen tein sitten ajankuluksi ja kokeiluksi, kun tein jonkinlaisen huollon koneelle. Sekä kokeilin tuohon pantaan samettipehmustetta ja yritin laittaa reunaan kimaltavaa koristenauhaa, mutta se oli niin venyvää, että se näytti aivan kamalalta. Ilman sitä sitten tein, mutta täytyy kokeilla johonkin toiseen vielä joskus.

Pikaisesti laskettuna Koda oli tauolla agilitystä 7 viikkoa. Pitkiä viikkoja ne olivatkin! Aivan täysin ei vielä kentille paluuta tehty. Otetaan nyt pari kertaa kevyemmin. Ei siis hyppyjä eikä kontakteja. Rata pätkiä mentiin kyllä ja niissä meillä oli putkia, kepit ja hypyt ilman rimoja. Vähän tuntui hassulta niin koirasta kuin ohjaajastakin, että "hypyistä" vain juostiin läpi, mutta hienostihan se kuitenkin sujui. Kodahan oli aivan intona. Jo kotona alkoi hössöttämään, kun emäntä kaivoi verkkarit kaapista. Huomaamme siis, ettei tällä välillä emäntä ole itseäänkään pahemmin liikutellut... Autossahan vinkuminen toki kiihtyi ja kiihtyi ja koko kuvio huipentui hallissa volisemiseen, kun muut saivat suorittaa omia ratojaan.

Tämä on ollut oikein hyvä viikko.
Torstaina oli Kodalla fysioterapiaa jonne poika meni intoa puhkuen ja häntä vatkaten. Tuntui olevan poikkeuksellisen mielenkiintoisia hajuja ympäriinsä. Noinkohan Koda tunnisti sieltä seasta Fidon ja Fayzan tuoksut, kun parivaljakko oli käynyt pari tuntia aijemmin hoidettavana? Joka tapauksessa Kodalla ei ole jäänyt huonoa fiilistä fysioterapiasta siitäkään huolimatta, että viimeisimmät kerrat eivät ole olleet aivan kivuttomia. Ihan itse olisi pöydälle hypännyt, jos en olisi toppuutellut.

...

Koda on ollut edelleen levossa. Kipulääkekuuri loppui parisen viikkoa sitten ja peukuteltiin, ettei oireet palaisi. Ja eihän ne palanneet! Koira on nyt omaan silmään normaali ja alamme nyt pikkuhiljaa palata normaaliin liikuntaan.

Sunnuntaina 15.3. oli taas Tampereen näyttely.
Koda toki oli ilmoitettu mukaan kisailemaan, mutta douping-varoaika esti osallistumasta.
Vaikka näytettelyn päätyttyä ei kyllä harmittanut yhtään. Tuomari saneli erittäin niukka sanaiset arvostelut kaikille.

Koda jatkaa toipilaana. Fysiotetapeutilla on käyty ja liikunta on vedetty minimiin. Kipulääkekuuri on menossa joten Tampereen KV:hen ei ole asiaa. Katotaan, josko kesällä jonnekin kehään lähdettäisiin. Viime viikolla alkoi turhan päivänen piippaaminen, kissan jahtaaminen ja salaa rappusissa juokseminen. Kaikesta noista saa olla kieltelemässä...

...

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.