×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Loppu vuodesta alkoi näyttää siltä, että Kodalla menee ruoka vaihtoon menossa olevan ruokasäkin jälkeen. Ruoka vaikutti kyllä sopivan hyvin, mutta sitten kun aloin katselemaan Kodan kuvia ja ja sen turkkia muutenkin. Mihin se on hävinnyt? Turkki siis ja hapsut hännästä.

Kooiker-agilityn jälkeen päästiin treenaamaan yhden kerran omissa treeneissä. Ihan normaaleja suorituksia, onnistumista, unohtelua ja sitä rataa. Sitten emäntä meni sairastumaan äkäiseen flunssaan ja melkein viikko meni kuumeessa. Kodallahan tekemiset jäivät siis siinä samalla vähemmälle. Aikaa kului mukavasti mm. luiden parissa ulkosalla. Välillä meni pikapissaulkoilutkin vähän pitkäksi, kun emäntä kuumehoureissaan unohti koko koiran...

...

Kodalla on kolmen viikon mittainen tauko agilitystä. Tämän viikon tiistaina tauolle laitettiin piste ja suunnattiin innokkaina treeneihin. Normaalisti Koda aloittaa tietyssä risteyksessä hurjan mesoamisen, kun ei meinaa housuissaan pysyä. Nyt tuli pätkittäisiä ulahduksia ja yninöitä, selvästi siis mietti, että mennäänköhän me treeneihin vai mitä?

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.