×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Koiratanssi päivä jälleen.
Tänään koirakoita oli paikalla vain neljä ja tuntui ja näkyi Kodassakin. Tekemisestä alkoi jo tulla jotain ja loppupuolella päästiin jo hihnastakin. Selvästi väljempää oli ja ahdistuksen sijasta saattoi hengittääkin.

Loppuviikosta tuli lunta meillekin paljon. Ei tarvitse enää valittaa, että on kuraista ja hiekkaa tulee koiran mukana sisälle kilokaupalla. Voinkin sitten vaihteeksi valittaa, kun sitä lunta joutuu kolaamaan selkä väärällään. Koda on ottanut lumista kaiken huvin irti koikkaloikkasia, sukelluksia ja hurjaa kaahailua - JES!

Kainuun matkan jälkeinen viikko on mennyt hyvin rauhallisesti.
Viime lauantaina Saija kävi hauskuuttamassa Kodaa ja Kodahan tykkäsi kovasti, joskin kummasteli minne pirpana on jäänyt? Takin taskutkin Koda tarkisti, mutta eipä Fayza ollut sielläkään.

Jokseenkin viiveellä taas kirjoitellaan ja sen lisäksi vielä lyhykäisesti.
Toissa keskiviikko kulutettiin Kodan kanssa rattoisasti autossa. Muutamia pysähtelyjä toki matkalla tehtiin, mutta muuten ajaa posotettiin reilu 600km aikalailla yhtä soittoa. Perillä kuski oli naatti ja kyytiläinen täpö täynnä hulivilivirtaa.

Kajaanin Tamminäyttelyssä käytiin taas näyttelemässä.
Tuloksena toivottu muotovalion arvo!

Pari päivää sitten meidän Hiiri-tiimi kunnostautui. Ilta aloitti aamuyöstä jäljestyksen ja sen jälkeen sinnikkään hiiren väsyttämisen. Aamun valjetessa hiirulainen kuitenkin pääsi livahtamaan komeroon joka on aivan täynnä muuttotavaraa.

Agilityseuramme järjesti jäsenilleen juoksukoulutusta. Tällä kertaa koirat saivat jäädä kotiin löhöilemään ja pistettiin ohjaajiin liikettä. Oppia meille jakoi taitava Niina-Liina Linna ja kivan treenin vetikin. Sitä luulisi, että juokseminen on helppoa - tossua toisen eteen vaan. Höpö höpö!

Uusi vuosi ja uudet kujeet! Koirantanssin saloihin uppoudutaan nyt viiden maanantai-illan ajan. Lajihan on meille ennestään tuttu vain TV:stä ja kivaa päästä nyt itse kokeilemaan.

Tänään koitti jo pitkään jännitetty kisapäivä. Ensimmäiset viralliset kisat. Ohjaaja oli jotakuinkin paniikissa ja jännitys oli sen verran kovaa, että näkyi vahvasti koirassakin.

Tänään meillä on suuri suru. Bichon frisé rouva Abri (Waterwall´s Abri) siirtyi tänään vehreämmille maille jossa kirmata ilman kipuja. Parin viikon päästä Abri olisi täyttänyt 13-vuotta. Abri oli pitkän ikänsä todella terve ja tomera. Valitettavasti terveys huononi nopeasti ja vei pienen lopulta kokonaan.

Kodalle vuosi vaihtui hauskoissa merkeissä. Fayza tuli illaksi leikkimään ja kivaahan se oli!

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.