×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Koda ei olekaan kuulumisiaan päivittänyt pitkään aikaan.
Suurin kuuluminen on muutto. Kodalla on nyt oma piha missä juosta ja temmeltää. Muuttoa ennen tehtiin pitkään ja hartaasti remonttia (mikä jatkuu kyllä) ja Koda toimitti ansiokkaasti työnjohtajan virkaa. Kaiken tämän lomassa on ehditty uimaan, agiliitämään ja käymään metsissä juoksemassa. Fido-veikkakin ehti piipahtaa viikko sitten kylässä. Kouvolan näyttely jäi välistä tuomarimuutoksen vuoksi, mutta nyt jo innolla odotetaan Porvoon näyttelyä ja toivotaan, että nyt ei tulisi yllätysmuutoksia. Ensi viikolla agilityssä siirrytään halliin ja aletaan treenaamaan uuden kouluttajan opastuksella. Möllikisoihinkin toivottavasti syksyn aikana ehditään ja ainakin syyskuussa oleviin oman seuran mestaruuksiin. Välillä agility tuntui ihan toivottomalta, mutta parin viikon tauko teki hyvää ja tämän viikon treenitkin kulki suorastaan loistavasti. Jatkossa koitamme kirjoitella taas kuulumisia ahkerammin.

Psst... Fidolla on uudet sivut - http://koda.blogsite.org/fido

Kodan sivujen päivitykset ovat olleet ja tulevat vielä jonkin aikaa olemaan aika olemattomia.
Remontti- ja muuttopuuhissa ollaan. Tässä välillä on kuitenkin agilityä vähän treenailtu ja pari kertaa koirakavereitakin nähty.


Tänä viikonloppuna olisi ollut ohjelmassa koikkereiden kesäpäivät Kontiolahdella, mutta kiireiden vuoksi se nyt jää väliin. Hauskoja hetkiä toivotamme kuitenkin kaikille muille kesäpäivien viettäjille!


Seuraavana viikonloppuna piti olla näyttely Kouvolassa, mutta tuomarinmuutoksen vuoksi sekin suunnitelma peruuntui. Seuraava koitos on sitten syyskuussa Porvoossa.

Uusia kuvia on päivitetty galleriaan -> Sekalaiset 

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.