×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Pitkästä aikaa kokeilemaan epiksiin miten rata sujuu. Kun sää oli kaunis, niin mikäs sitä iltaa viettäessä agilityn parissa. Tavoite oli tehdä hyvä ehjä suoritus radalla. Ja hyvinhän se sikäli menikin, vaikka hylätyt tulikin molemmilta radoilta, kun koohottimella kaasu hirtti alussa kiinni, mutta kun järki palautui menikin loppu varsin hienosti. Ohjaajakin muisti mihin piti mennä joten sikälin aika onnistunut suoritus.

Videot radoista, jos linkit ei suoraan toimi, kopioi osoite selaimeen.
Mimmille kiitos taas kuvaamisesta.

http://www.youtube.com/watch?v=AFaOOeGC_Bs
http://www.youtube.com/watch?v=XrFAysuBaow

...

Kuvagallerioissa on nyt käynyt päivityksiä. Uintikuviin on tullut kaksi uutta kansiota lisää kuin myös näyttelykuviin.
Vanhemmistä näyttelyistä on kuvia vähennetty. Etusivun kuva päivittyi upouuteen myös. Kodan infosivulle pari riviä lisää.

Vihdoin ja viimein, kun Koda on tervehtynyt päästään kunnolla taas agilityyn kiinni. Treenit alkoi ihan normaalisti - koira kiljui kuin pistetty sika kenttää autolla lähestyttäessä. Sitten rauhottuminen yksin autossa ja kun pääsi ulos hirveä raivari päälle, kun joku muu oli rataa suorittamassa... Näin meillä, onhan se kiva, että hinku kentälle on kova!

Pari päivää, kun on satanut vettä kokoajan, niin vähän hirvitti, että flunssan sitä saa, kun kylmässä vesisateessa illan viettää. Iloinen yllätys oli, että illan tullen aurinko treenipaikalla paistoikin! Kotona kyllä lähtiessä sateli vettä. Hyvä näin, nyt kastui vain varpaat.

Tällä kertaa paikalla oli neljä koirakkoa ja kun ei olla vielä tässä ryhmässä harjoiteltu, niin vähän jännitti kuinka pysytään mukana, mutta hyvinhän se meni. Koira toimi kivasti vaikka maassa olisikin ollut niiiiiin ihania tuoksuja nuuhkuteltavana. Ohjelmassa oli matalia hyppyjä, putkia, pituus, muuri ja kepit. Muutaman esteen sarjoissa. Vaikka esteitä oli vähän, oli tilanteet kuitenkin vähän kinkkisiä. Mm. takaakiertoa ja lähettämistä pääsi käyttämään paljon.

Kepit sujui taas paremmin kuin viimeksi. Nyt vaan pitäs päästä eroon jännittämisestä viimeisten keppien kohdalla. Kun itse alkaa jännittää kuinka vikat kepit menee, katsoo Koda, että tässä on joku juttu ja sitten tuleekin herkästi virhe. Keppien alkupää menee oikein mallikkaasti. Nyt meni joka kerta aloituskin nappiin vaikka ohjausnauhaa ei ollut ollenkaan eikä kädellä tarvitse enää välejä näyttää.

Koiralla oli kivaa, ohjaajalla oli kivaa, koira onnistui hienosti ja ohjaajakin pysyi aika hyvin kartanlla. Varsin onnistuneet treenit siis Cool

Eilen Koda kävi osteopaatilla hoidettavana ja nyt todettiin terveeksi. Saadaan siis alkaa puuhata kaikkea normaalisti, myös agilityä. Tokikin pikkuhiljaa rasitusta nostaen. Kolmen viikon kuluttua vielä kontrollikäynti. Jeejee Cool

Maanantai iltana oli tilaisuus lähteä mätsäriin harjoittelemaan pöydällä oloa ja esiintymistä, joten säätä uhmaten sinne lähdettiin ja kylläpä kylmä menikin luihin ja ytimiin! Paikalle ei tullut kuitenkaan kovin suurta osanottaja joukkoa, pieniä koiria kaikkiaan kymmenen. Koikkereita paikalla olikin poikkeuksellisen runsaasti, Kodan lisäksi Nemo ja Fico. Koda se edelleen tykkää Ficosta kovasti, yritetään tuossa joku päivä järjestää aikaa kunnon riehuleikeille!

Iloista tässä mätsärissä oli, että tosiaan harjoitella sai kunnolla. Tuomari siis tosiaan käytti aikaa arvosteluun eikä mätsäri ollutkaan nopeasti purkissa vähäisestä osallistujamäärästä huolimatta. Kyllä sitä sai tänään ollakin tyytyväinen Kodan käytökseen. Vaikka edellisenä päivänä koira peruutteli pöydällä, se nyt seisoi kuin tinasotilas ilman, että siihen tarvitsi mitenkään edes koskea ja tuomari sai tutkia kunnolla. Vähän hymyilytti tuomarin kommentit hienosta etuosasta - mätsärissähän me oltiin eikös vaan... Ravikin kulki paremmin kuin hyvin. Tulos oli sin2.

Nappiin meni siis tänään, toivottavasti sama homma käy Kotkassakin ensi sunnuntaina! Siellä on nurmikko pohja joten aikalailla jännittää, kun se tuppaa nenää vetämään puoleensa kuin valtava vihreä magneetti!

Sunnuntai päivää vietettiin ryhmänäyttelyssä Joutsenossa.
Ikävä yllätys oli itse näyttelypaikka. Kamala purupohja ja kun tuuli kovasti oli purua suut ja silmät täynnä.
Kehän pohja oli tosiaan kamala ja ikävä juosta niin koiran kuin omistajankin (nilkka nyrjähti..).


Eli tästä voimme jo päätellä, että ravi ei kulkenut sitten millään! Ja kun viereisessä kehässä oli kultaisianoutajia Koda singahti niiden suuntaan aina, kun rinkimme kaarsi niitä kohti. Mikä ihme niissä on koikkeripojan mielestä niin kovin ihanaa?! Kehän ulkopuolellakin huusi jokaisen kultsun perään joka meni vähänkään lähempää ohi...
Pöydällä Koda yritti peruutella. Syy taitaa olla viime kuukausien eläinlääkäri reissuissa ja sen sorttisissa toimenpiteisessä pöydällä. Antoi kuitenkin tutkia kaikesta huolimatta ihan ok. Pöydällä minulla oli toki nakkia jännittävälle koiralle, mutta tuomari läppäisikin minua käsille ja torui moisesta puuhasta - anteeksi... Sijoitus lopulta ERI1, PU2 ja vara-serti. Ihan jees siis, vaikkakin vähän näytti siltä, että tuomari sijoitti koirat luettelon numerojärjestyksessä.

Paikalla oli myös Tuija-kasvattaja Bicka-siskon ja Tris-enon kanssa. Bicka käväisi myös kehässä ja Tris oli turistina. Hurmaavia otuksia molemmat, etenkin Trissiä jaksaa aina ihailla (paitsi Koda...) Smile Ihana neiti Liiakin oli paikalla, mutta eipä se vieläkään Kodalle lämmennyt vaikka Koda kuinka höntsötti ja koitti olla komea.

Koda kävi toisen kerran osteopaatilla käsittelyssä. Lantion asentoa korjanttiin ja kummasti askel muuttui taas parempaan suuntaan.
Ensi viikolla taas ja sitten katsotaan vieläkö käsittelyjä tarvitaan.

Oli oli hoidossa Fidon laumassa torstai-illasta sunnuntai-iltaan.
Ensimmäinen yö oli mennyt itkiessä, mutta sitten helpotti.

Perjantai aamuna Koda pääsi Fidon kanssa koirakylpylään uimaan. Oli ensin Koda ihmetellyt allasta, mutta kun sinne oli kerran päässyt meni homma jo hienosti ja kivaa oli ollut. Uintien jälkeen porukka suuntasi viikonlopun viettoon Kiihtelysvaaraan missä oli ohjelmassa mukavaa yhdessä oloa. Sen verran vieraskorea Koda oli, että Fido sai viedä Kodalta niin lelut kuin luutkin. Ilmeisesti tämä asia oli korjattu, kun Jesse meni sunnuntaina Kodaa hakemaan - oli Fidon vuoro luopua leluista Laughing Hassuja koirapoikia!

Sunnuntaina Koda pääsi myös näkemään siskolikkoja Kiteellä kasvattajan tykönä, mukavaa taisi sielläkin Kodan mielestä olla.
Reissun jälkeen Koda olikin väsynyt. Kotimatkalla oli uni tullut heti ja se jatkui kotona. Kun emäntä palasti omalta reissultaan myöhemmin illalla oli Koda "aavistuksen" loukkaantuneetn oloinen ja vasta maanantai iltana alkoi olla kunnolla leppynyt!

Ja sen verran stressiä reissussa Kodalle tuli, että puolet karvoista oli jäänyt matkalle. Eiköhän ne kasva kuitenkin joskus takaisin!

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.