×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Keskiviikko iltana suunnattiin huisin pitkän tauon jälkeen agitreeneihin.
Olipas meillä iso ryhmä - oikein kaksi koiraa!

Mentiin rennon kevyesti, hypyt melko alhaalla. Rengasta, putkia, hyppyjä ja keppejä.
Kepeissä tämä ohjaaja nyt opettelee jättämään pois huitomisen, kun Koda menee ilman sitä paljon paremmin ja hienosti menikin.
Koda tykkäsi kovasti, intoa riitti omiksi tarpeiksi ja vähän muillekin, mutta ohjaaja on ihan tumpelo, mitenkähän se korjataan?
Kotona vielä venyteltiin ja hieroskeltiin vähän. Torstaina aamulla lämmiteltiin kauratyynyllä ja nyt toivotaan, ettei jumeja tule.

Torstai-iltana Koda lähtee Fidon luokse hoitoon loppu viikoksi. Illalla on ohjelmassa vielä pentuleikkikoululaisten leikittämistä ja perjantai aamuna ilmeisesti pääsee Aptukseen pulikoimaan jonka jälkeen viikonlopun reissu voi alkaa. Toivottavasti Koda osaa käyttäytyä hoidossakin, koskaan se ei ole ollut hoidossa!

Viime viikolla Koda ui ahkerasti ja lenkkeilyn määrääkin on lisätty. Kohokohdista ensimmäinen oli torstaina, kun suunnattiin Mäntsälään veikkalaan. Fidon kanssa tehtiin puolen tunnin kävelylenkki metsässä ja sen jälkeen temuamista pentuleikkikoululaisten kanssa (2x Bulmastiffi ja amstaffi) ja huisin kivaa olikin pitkästä aikaa vähän rällätä vaikka ei koko aikaa saanutkaan riekkua. http://koda.blogsite.org/galleriat/ Kuvia pentusista ja koohotin veljeksistä.

Kun pentuleikkikoulu loppui, alkoi Kodan hieronta. Heidi hieroi pojan läpi ja Koda sai naatiskella tunnin verran. Kylläpä teki hyvää! Takapää oli oletetusti jumissa, mutta kyllä sekin lämpesi vaikka aikaa ottikin.

Lauantaina oli myös tosi kivaa. Alli ja Mimmi tuli ulkoilemaan meitin kanssa. Tehtiin pisin lenkki sitten piiiitkiiin aikoihin, n. 6km. Aika rauhakseen mentiin, kun puolikuntoisia oli sekä Koda että omistajansa. Puolessa välissä pidettiin paussia rannalla ja koirat sai käydä pulaamassa. Ilma oli tosi hieno, aurinko paistoi lämpimästi!

Koda on nyt koko viikonlopun pitänyt pientä kitinää. Ilmeisesti jollain naapureiden nartuista on juoksut menossa tai Koda on hyyyvin ihastunut rapussamme asuvaan 12vk mäykkypentuun. Jos pentu on tullut minua vastaan ja siitä on vähän hajuja jäänyt Kodalle viemisiksi, niin kylläpä poika piipittää. Hassu tuo meitin otus, mutta onhan ne pentuset aika ihania!

Tänä aamuna otettiin askel eteenpäin Kodan kuntoutumisessa. Laskin hetkeksi vapaaksi ekaa kertaa useampaan viikkoon. Vähän sai siis rannalla juoksennella ja mikä parasta myös pulikoida. Hirmuisesti oli lintuja rannalla, ihan sakeanaan niitä lenteli ympärillä. Välillä Koda niitä tiiraili, mutta enimmäkseen ei välittänyt. Uinti reissulta, kun päästiin kotiin, oli Kodalla kiire päästä hihnasta. Piti nääs päästä heti hakemaan possu ja painia sen kanssa! Oli vissiin uinnilla piristävä vaikutus Cool

Hui hiisi vieköön! Tänään meni näköjään rikki 5000 kävijän raja - olettepas te olleet ahkeria seuraamaan meidän kuulumisia, vautsi Laughing
Vieraskirjassa ei ole ollut tunkua kyllä, saa sitäkin käyttää Wink
Päivittelyn yhteydessä hilasin Joutsenon ryhmiksen kalenteriin. Lisäsin myös uusia kuvia galleriaan Koirakaverit (Abrin ja Napen kuvia) ja Sekalaiset (Illan kuvia).

...

Koda kävi osteopaatilla. Aluksi koiraa katsottiin liikkeessä ja sitten tutkittiin maassa joka jälkeen pöydälle pötköttelemään - joskin melkoisen vastahakoisesti. Selkä oli melko kipeän oloinen ja Koda sen käsittelyä aristeli, kun käsittely aloitettiin, mutta kun osteopaatti sai nikamat irtonaisemmiksi, niin Kodakin rentoutui huomattavasti.

Nyt, kun sairasloma viikkoja on takana jo kolme on huomattu kuinka Koda on muuttunut jokseenkin ylikierroksilla käyväksi marakatiksi.
Tilanne ei ole juurikaan muuttunut. Takapään lihakset ovat vielä jäykät ja pari kipukohtausta on ollut. Huomenna osteopaatille ja sen jälkeen tulee päätös siitä lähdetäänkö eläinsairaalaan jatkotutkimuksiin.

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.