×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Päivittäjä on nyt ollut hyvin laiska. Pahoittelemme.
Vähän nyt pientä yhteenvetoa kuitenkin.

12.1. agiliidettiin Vääksyssä. Menossa mukana Koda, Fido, Fiko, Nemo ja Keira.
Anne tuoksui huumaavalle ja Koda karkaili nylkyttämään Yell
Muuten meni varsin mukavasti harjoitelmat. Kepit jännitti, kun ne kolisi.
13.1. Aamulla mätsäri Mäntsälässä. Raija Tammelin tuomaroi ja punainen nauha saatiin, mutta ei sen kummempaa.
Osallistuttiin myös Senior Handleriin, Saija Kodan kanssa ja Sanna Epun kanssa. Olipas hauskaa! Epun kanssa päästiin kahdeksan parhaan sakkiin, mutta palkintosijat ei nyt kolahtaneet.
Omat agitreenit oli illalla Riihimäellä ja meni jälleen kivasti. 
20.1. agitreenit meni ihan jees. Tuli ihme huteje putkella; Koda hyppäsi yli ja juoksipa se sen päälläkin... Lopulta meni jakeluun. Keksi pari kertaa karata toisten luo.
27.1. agitreeneissä tehtiin vähän pidempää rataa. Oli valssia, takaa leikkausta, sylikäännöstä ja ohjaajahan siinä oli solmussa! Mutta viimeinen rata meni huippu hienosti jopa ohjaajan osalta Cool
28.1. Koda pääsi hierojalle Sipooseen. Reilun tunnin käsittely ja Koda tykkäsi kovasti. Ainoa mikä alkuun vaivasi oli hyvät tuoksut ja oven toiselta puolen kuuluvat perheen äänet. Ne kun rauhoittui, niin Koda melkein jo nukahti. Ei isompia jumeja, varpaissa vähän ja rintalihakset pikkuisen kireät. Fido veljen vuoro oli heti perään ja Fido suhtautui hierojaan paljon epäilevämmin, mutta rentoutui kivasti loppui kohti. Kotimatkalla pojat nukkuivat taas makeasti.
Tällä viikolla vielä nenäpunkki häätö hankitaan.

 

Keskiviikkona illalla Fido pyyhälsi meille leikkimään Kodan kanssa ja huisin hauskaa pojilla olikin. Illan koittaessa Fidopa ei lähtenytkään kotiin vaan jäi yökyläilemään...

...

...

Viimeyön kuvia lisätty galleriaan oman otsikon alle. Jahka aihe hieman vanhenee niin siirretään sitten arkistoon sekalaisten alle.

Tästä galleriaan

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.