×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Aamulla heti seitsemeltä lähdettiin Kodan kanssa uimaan, tai siis Koda ui. Hienosti dummyn haku sujui, vaikka aamu oli kylmä ja veden päällä oli usvaa.
Illalla olikin päivän kohokohta, Fido-veljen tapaaminen!

Kodalla monipuolinen päivä. Liki kymmenen tuntia tallilla ja illalla vielä agilityä...

...

Herättiin aamulla Kodan kanssa aikaisin (ihan niin kun Sanna ei olisi herännyt) ja lähdettiin luontoon etsimään hyvää paikkaa kuvata aamun sarastusta. Tullessa Sanna uneliaana tiedusteli, että eikö me lähdettykkään. Oli oltu pois kuitenkin 4:30 - 6:00.. Paikka olisi voinut olla parempikin, mäntsälän tien varresta lötyi hakattu metsätilkku, jossa aikaa sitten kulutettiin välillä istuen ja kuvaten, välillä kävellen. Tällä kertaa ei jääty odottamaan kultareunasia pilviä vaikka sää olikin mitä mainioin. Alla muutama kuva reissun annista. Paljon jäi vielä opittavaa kuvaamisen suhteen, liian pitkällä valotusajalla tuli kuvattua suurin osa kuvista.

Image

Viikon aikana Koda on osoittanut, että välillä pihalla ja jopa sisällä avoimen ikkunan alla on hyviä hajuja.

Sade päivät ei haittaa menoa ollenkaan.

Image

...

Uudet nettisivut auki! Vielä pahasti kesken, mutta työstetään kovasti, jospa joskus sitten valmiit. Jos koskaan voi olla valmiit...

Kodan agility-kurssi alkoi sitten tänään Riihimäellä. Ensimmäisen kerran aiheina olivat aita, rengas, putki ja kepit. Ihan mukavasti homma sujui. Ennalta arvattua oli, että kepeissä on se isoin työ - ja lähinnä siis emännällä, kun keppejä opetaan nyt ihan erilaisella tavalla, kuin sillon joskus viime vuosituhannella. Ihan hyvän tuntuinen systeemi, mutta toisenlaiseen tottuneelle pirskatin vaikeaa. Aina käsi väärässä paikassa väärään aikaan huitomassa... Putki oli Kodalle kovasti mieleen, kovaa vauhtia vaan läpi! Seuraavat treenit sitten taas perjantaina, katsotaan miten homma jatkuu!

...

...

Lauantai meni näyttelytunnelmissa Kouvolassa.
Kodan iloksi mukana oli myös Fido-veli Saija-emännän ja "näyttely tytön" (sori, nimi hukassa) kanssa.
Ilma oli tosi hieno - aurinkoinen, muttei liian kuuma.
Olikin junnu näyttelyt oikein, Koda ja Fido edustivat uroksia junnu-luokassa ja junnu-narttuja mukana kaksin kappalein.

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.