×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Viime päivityksien jälkeen onkin ollut vaikka mitä puuhaa.

22pv käytiin Fidon luona ulkoilemassa ja leikkimässä muutaman tunnin ajan. Ja kyllä pojilla oli taas kivaa keskenään!
24pv oli jouluaatto ja sen mukana tuli kaikenlaiset jouluiset herkut joista kinkku taisi jäädä päällimmäisenä Kodan mieleen. Paketteja Koda availi muutamia ja nimenomaan avaaminen eli repiminen taisikin olla aina se paras vaihe. Ilta menikin touhottaessa monen tutun ihmisen seurassa ja herkutellessa.
25pv oli vierailua jälleen ohjelmassa ja kivojen ihmisten pusuttelua ja touhotusta. Vähän sai ihmetellä lehmien ammuntaa ja parille kissallekin Koda antoi vauhtia.

28pv agiliidettiin parisen tuntia. Alli ihanainen oli mukana ja huuto autossa menomatkalla sen mukaista... Radalla oli pojalla virtaa yllin kyllin, mutta aivot ja järki jäivät jonnekin matkalle. Keinulta poika juoksi kertaalleen läpi, mutta eipä se menoa hidastanut. Kepit oli jotain ihan outoa tällä kertaa, ihan kuin ei olisi koskaan nähnytkään. Putkeen saatiin houkuttelevuutta, varmuutta ja nopeutta harjoittelemalla muutama kerta saaliin kanssa. Kyllä muuten kannatti, eron huomasi heti!
Viimeisellä radalla tuli kodalla jo fyysinen väsyminen ja alkoi rimat lennellä. Kivaa oli ja uusiksi otetaan jo 12.1.2008!

31pv aamulla suunnattiin Mäntsälään ja metsälenkille ynnä leikkimään Fidon kanssa. Oli pojilla taas iloinen jälleen näkeminen Cool
Seuraavan kerran pojat tapaavatkin jo keskiviikkona ja sitten saavatkin viettää koko loppu viikon yhdessä. Mielenkiinnolla odotamme!
Illalla kuudelta alkoi pihassa rakettien ammuskelu joten sitä sitten kuunneltiin tunnin verran ja sitten suunnattiinkin taas kyläilemään loppu illaksi. Paljon hössötystä, pusuttelua ja pallolla pelaamista. Puolen yön koittaessa katseltiin raketteja ja syötiin herkkuja, on ne mielenkiintoisia (molemmat)! Isompien paukkujen koittaessa siirryttiin sisälle, kun isommat pamaukset käy korville. Mutta hyvin menee uudet vuodet, kun ei paukuttelua koira pelkää Laughing

Viime sunnuntain agilityssä Koda oli taas vauhdissa ja virtaa riitti. Muutaman esteen "ratoja" mentiin ja mukana putkiakin.
Ensimmäisessä pätkässä missä putki oli, ei ollut mitään ongelmaa vaan se meni hienosti ja sujuvasti. Toisessa pätkässä taas tökki putkeen meno, mutta pari onnistunutta suoritusta vei taas hommaa eteenpäin. Kepitkin tuntuu menneen vähän eteenpäin. Keinua tehtiin niin, että laskevan osan alla oli korkea pöytä, niin ei pudotus eikä kolaus ollut kova, kun oli vilttiäkin välissä. Seuraavat omat treenit meneekin sitten tammikuun 13. päivälle. Sitä ennen treenaillaan 29.12. Vääksyssä ja tarkoitus tosiaan putkia takoa pojalle jakeluun.

Alkuviikosta huomasin, että Koda on edistynyt seiso-käskyssä. Osasi nousta vierellä seisomaan. Ja myös muutenkin seiso-käskyllä tapahtuu jo aika näpsäkästi, eikä enää ihmetellä niin kovin. Hyvä hyvä.

Kajaanin Tamminäyttelyn laput tulivat ja mukana menossa 11 kooikkeria. Koda on ekaa kertaa avoimissa ja numeroiden perusteella olisi yksi toinen uros avoimissa myös. Fido ja Nippe kisaavat nuortenluokassa. Koda siis jätti nuortenluokan kokonaan väliin. Katsotaan kuinka käy.

Iltapäivällä kännykkä piippasi hienoja uutisia. Fidosta tuli Pohjoismaiden Juniorivoittaja -07! Sen lisäksi sijoitus pu4 ja serti. Vautsi mikä veikka, voittoputki päällä!

Kodan kanssa käytiin tänään taas yrittämässä juoksemista. Ja Kodahan veti nyt alusta alkaen hienosti ja selväti käsky "veto" on jo vähän alkanut upota kaaliin.
Lyhyitä pätkiä mentiin, suunnilleen 200m pätkiä muutamia. Lyhyitä siksi, että ei tule koiralle kyllästyminen eikä kipeät paikat ja siksi, että emäntä teki tällä kertaa tuttuun tyyliin kuolemaa jo noilla matkoilla. Se alkuviikon pitkä pätkä oli jotain täysin käsittämätöntä ja puhdas vahinko siis...

Eilen käytiin Kodan kanssa metsälenkillä ja riekkumassa Fido-veljen luona ja toivoteltiin onnea tämän päivän kisoihin. Pojilla oli kivaa niinkuin aina.
Saija kokeili Kodan kanssa pikkuisen juosta, jos vaikka siitä tulisi canicrossiin kisapari joskus? Kivasti juoksu sujui Sajankin kanssa, varsinkin takaisin päin Smile

Tänään rikotaan taas rajoja! Tuhannen kävijän raja meni rikki 20.10. ja tänään ylittyi jo 2000! Oho, ahkeria kävijöitä löytyy siis!

Voittaja-näyttelystä muutamia kuvia osoitteessa http://koda.blogsite.org/voittaja/
Jos löytyy muilta kuvia tapahtumasta, niin lisätään mielellämme tuohon kuvanippuun. Yhteydenotot asian tiimoilta sanna (at) illan-sivut.net

Tänään lähdettiin Kodan kanssa testaamaan uutukaisia koirajuoksuvermeitä (oikeat valjaat vielä uupuu..).
Kyllä Koda katsoi vähän kieroon, kun kesken lenkin vaihdettiin varusteet. Ja sitten juoksemaan. Koda tuijotti kummissaan eikä olisi ihmetykseltään millään juossut edellä vaan tiukasti sivulla tuijottaen. Alkoi homma sujua aina hetkittäin jopa hienosti, eli poika veti ja juoksi intona. Matkalla oli risteyksiä ja vastaan tuli pari ihmistäkin joten aina, kun saatiin homma luistamaan piti pysähtyä. Eli muutama lyhyt pysähdys ja juostua matkaa 1,5km! Kyllähän tuo poitsu jaksaa, mutta että emäntäkin selvisi tuon matkan rapakunnollaan Surprised Nähtäväksi sitten jääkin pääseekös sitä aamulla enää vuoteesta ylös, kun lihakset jumittuu...

Muutamia viikkoja sitten löysin netistä sivut joilla tarjottiin mittatilaushuskyvaljaita. Nyt ne sivut on hukassa. Tuntikausia olen asian selvittämiseen käyttänyt eikä millään löydy. Valjailla oli hintaa n. 20€. Jos joku tietää mikä sivu voisi olla kyseessä, niin laitatkos linkkivinkkiä tulemaan vaikkapa vieraskirjaan?

Tänään koitti pitkään odotettu aika suunnata kuonot kohti "messaria", Voittaja -07 näyttelyä.
Koda esiintyi varsin kivasti tänään. Tosin liikkeet edestakaisin meni pipariksi, kun Kodalla kaasu hirtti kiinni...
Tuomari tykkäsi pienistä koikkereista joten meille napsahti H. Että sillä lailla. Olisi tullut edes EH, niin olisin tyytyväinen.
Kuvasaalis jäi tänään pieneksi, harmi juttu. Juniori uroksia paikalla oli kuusi joista kaksi sai H:n, yksi ERI:n ja loput EH:n.
Tämä ainokainen ERI napsahti Fidolle ja sitä myöten myös JV-07 -titteli plus vara-serti! Onnea veikalle hurrrrjan paljon!
Arja ja Vico nappasivat itselleen vuoden vesikoira -tittelin, onnea myös sinne!
Eppu-iskä sai tänään EH:n, Shanti-veli ERI:n ja Keira-neiti EH:n.
Tässäpä tärkeimmät.

Matkaa teimme junalla joten taas tuli treeniä sillä saralla paljon. Mennessä matka meni ihan sujuvasti, mutta paluumatkasta ensimmäinen 20min oltiin junan eteisessä kuin sillit purkissa; juna oli TÄYNNÄ! Väsynyttä koiraa toki alkoi hiukkasen ahdistaa, kun vieraita ihmisiä oli iholla koko ajan, juna heilui ja suhisi ja melua riitti. Onneksi loppumatka saatiin istua joten Koda sai ottaa unia sylissä.

Perjantaina aamulla lähdettiin koikkeriveljesten kanssa Lahteen junalla.
Junamatka oli Fidolle eka kerta ja mennessä olikin aikalailla kummasteltavaa. Hienosti kuitenkin meni, molempien osalta.
Lahdessa tunnin verran kaupunkikävelyllä ja sitten takaisin junalla. Jälleen rauhallisia matkustajia, vielä rauhallisempia kuin mennessä eli molemmat nukkuivat. Konnarikin kävi poikia tervehtimässä ja Kodahan nautti rapsutuksista kovin kuten yleensäkin.

Lauantain ohjelmassa oli agilityä Vääksyssä. Kodan lisäksi mukana Outi ja Nemo sekä Anne ja Keira. Kiitos Annelle treenien järjestämisestä!
Koda oli jotenkin väsyneen oloinen, ei oikein ollut hommassa mukana. Videolta jälkeenpäin katsoin, niin kyllä sen liikkuminenkin näytti väsyneeltä; osa esteiden väleistä ravattiin. Eli eilinen matkustaminen oli vienyt mehut ainakin ajattelun osalta aika tehokkaasti. Kontakti esteitä mentiin vapaana ja hyvin ne menivätkin. Anne oli alastulolla ottamassa vastaan ja palkkaamassa. Ja keinu laskettiin alas varoen. Kepit sujui varsin kivasti myös. Putket ne vaan ovat ongelma. Jotenkin nyt tuntuu siltä, että Koda ei oikein tiedä mikä putki on ja mitä siinä pitäisi tehdä. Täytynee ottaa putkien treenaus ihan alusta ja vaikka kokeilla sitä namilautasella, jos vaikka hiffaisi jutun juonen paremmin?

...

Tänään ohjelmassa oli kooikkeri-agilityä tunnin verran. Valmentajana Jari Suomalainen.
Oli hyvät treenit ja olin älyttömän yllättynyt miten hyvin meillä meni. Paljon paremmin kuin osasin odottaa!
Mentiin kolmea erilaista rataa. Valssit meni hyvin ja Koda yllätti täysin menemällä takaakierrot mallikkaasti,
aika hyvin siihen nähden, että kun viimeksi on yritetty, niin ei homma onnistunut oikeastaan ollenkaan!
Koda suoritti puomin kerran itsenäisesti putken sijaan, pidätin hengitystä ja odotin, että Koda hyppää alas.
Onneksi meni kuitenkin asiallisesti ja otti oikein kontaktitkin molemmissa päissä ja alasmenossa selvästi tuumaili, että tässähän piti tehdä jotain... Putkenkin yli hypättiin ja välillä mentiin ohi. Yleensä johtui ohjausvirheestä ja kerran hämäsi nakin murunen hypyn ja putken välissä - nenä on pojalla siis tosi tarkka...
Illan omat treenit jätettiin välistä, Koda simahti autoon samantien ja nukkuu edelleen vaikka ollaan jo pitkällä illassa.
Päivitin kalenteriin mahdollisia ensivuoden näyttelyitä.

Image

Aamu alkoi aikaisella herätyksellä klo 5.00 ja päivän ensimmäisenä rupeamana talkootöitä RimAn kisoissa.
Joulukoristeita laiteltiin vähän ja varsinaisena hommana oli auttaa radan rakentamisessa ja nostella putoavia rimoja.
Likemmäs sata starttia tuli vissiin katseltua aamun aikana.

Puolenpäivän jälkeen alkoi varsinainen päivän kohokohta. Handlerkoulutus Lahdessa jossa kouluttajina Molli Nyman (kennel Texforrier) ja Vesa Lehtonen (kennel Who´s). Koikkereita olikin paikalla poikkeuksellisen paljon, 4kpl, Koda, Fido, Keira ja Nemo. Koda pääsi taas nauttimaan Keiran rähähtelystä, on se vaan NIIN kivaa!
Kodalla liikkeet ja liikkuminen oli hienossa kuosissa, mutta seisominen vaatii treeniä, kun tuo maltti vielä puuttuu. Mutta seisomiseenkin todettiin, että se on niin nuori, että vielä ehtii seisomaan oppia monen monta kertaa ja malttia tulee sitten iänkin mukana. Vinkkinä otettiin naksutin ja sitä pitääkin vielä ennen Voittajaa kokeilla.

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.