×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Tänään iltapäivällä käytiin jäljestämässä Allin kanssa. Alli oli ekaa kertaa mukana ja oli aivan loistava!
Kyllä staffikin voi osata jäljestää ja tämä neiti suoriutuikin ensi kertalaiseksi huisin hienosti. Vahvaa nuuhkuttelua heti alusta asti ja keskittymiskykyä löytyi hienosti. Toki välillä herpaantumista tuli ja jännätti, mutta sehän kuuluu asiaan. Sorkkakin oli ihan jees, mutta ei mitään maailman paras palkka. Kaksi lyhyttä jälkeä ajettiin.
Koda myös kävi kolmella lyhykäisellä jäljellä ja ihan ok toimintaa. Jäljellä mentiin vauhdilla, mutta harhailut pysyivät aika hyvin kurissa. Sorkka oli tosi makee ja sitä pitikin kantaa ylpeänä!
Lopuksi vielä lyhyt kävely ja rallia pellolla. Sitten vielä fiksailtiin Allin uutta yökkäriä ja Kodakin sai mallata tänään tehtyä takkiaan.
Kyllä nyt uni maistuu!

Pidin Kodan sivuilla äänestystä sivujen hyvyydestä/huonoudesta, että saisin osviittaa siitä ollaanko menty metsään sivujen kanssa vaiko ollaanko kenties ihan hyvillä jäljillä.

Se on nyt loppu. Otin kyselyn pois. Se oli ihan turha. Yhden hölmön ihmisen leikkipaikka.
Jos sivut on niin huonot, kuin äänestämisestäsi voi päätellä, niin laita ihmeessä sähköpostia, jotta voin vaikka korjata asian!

Ihan yleisenä muistutuksena kaikille, että ei netissä voi puuhastella mitä vaan ilman, että kukaan huomaa.
Aina käynnistä jää jälki ja jälkiä voi seurata, joten kannattaa netissäkin miettiä mitä tekee ja sanoo.

Tältä gallupissa itseään huvittaneelle sellainen kysymys, että miten ihmeessä aikuinen ihminen viitsii, kehtaa ja jaksaa harrastaa moista? Jos on sanottavaa, niin sano ja jos et pysty, niin anna olla. Jos keität kahvit, niin voidaan asiasta jutella kupillisen äärellä. Osoitehan minulla onkin jo tiedossa.

Lauantaina oli ohjelmassa Fidon kanssa juoksentelua soramontulla ja lujaahan sitä taas mentiin. Fido kävi Iltaakin moikkaamassa, mutta Illalle oli liikaa haukkuva koira perässään jolla toinen samanmoinen perässä...
Arjalla ja Vicolla meni Norjassa näyttely hienosti ja uusi titteli tipahti entisten jatkoksi, Norjan Voittaja -07. Onnea!

Sunnuntaina poikettiin tallilla moikkaamassa vanhoja sekä uusia tuttuja ja heppoja tottakai. Kodastahan oli varsin hauskaa nuuhkutella hajuja ja tervehtiä ihmisiä, mutta ihan pöh oli, kun ei heppoja saanut mennä nenuttelemaan...

Illalla sitten agilitytreenit, jossa emäntä sekoili taas ihan riittämiin; juoksi mm. päin putkea... Koda sen sijaan meni varsin mallikkaasti ja jopa irtosi eteen käskyllä yllättävän hyvin, kun muistuteltiin asiasta lautasen avulla. Harjoiteltiin takaaleikkaus ja valssia. Radan pätkässä olikin siis haastetta, lähinnä ohjaajalle siis, kun ei tajua mihin suuntaan jalat vie ja kädet sohottaa. Kontakteja harjoiteltiin puomilla. Kodan tyyliin mentiin lujaa. Kontaktia pitäisi treenata enemmän, kun aina poika tuppasi tulemaan jotenkin vinoon ja puoliksi pois koko kontaktilta alastulossa. Ennen halista lähtöä vielä nopsasti kepit pariin kertaan. Niitäkin pitäisi päästä enemmän harjoittelemaan.

Koda sai jälleen osallistua töihin eli sama kaava kuin aikasempinakin viikkoina, lasten kanssa pemuamista.
Tänään iltapäivällä emäntä tulikin koulusta viehättävän tuoksuinen laukku mukanaan. Kylläpä pienen koiran nenä herkästi tunnisti, että laukussa on jotain kivaa ja ihanaa. Ja häntä vispaten sitten piti tarkistaa mitä laukusta oikein löytyykään. No peuran sorkkiahan sieltä. Elikkäs nyt on jäljestykseen ihan riistakaatoja luvassa ja jos ei vielä tänä viikonloppuna ehditä tosi toimiin, niin viimeistään sitten viikon kuluttua!

 Aika tavanomainen viikko edellinen oli, mutta jotain merkintöjä sentään...

...

Kahden erilaisen kyselyn perusteella vaikuttaa siltä, että aika monen mielestä sivut on kehnonlaiset.
Ok, hyvä tietää. Laittakaa vieraskirjaan vinkkejä siitä, mitä täytyisi korjata tahi muuttaa. Kiitos.

Torstaina Koda pääsi "töihin" eli eläinkerhoon leikkimään ja pussaamaan kerholaisia. Kivaa oli ja nakkiakin tuli makkararingissä!

Lauantaina oli Riihimäellä Spanieliliiton Jalostuspäivä ja rotukohtaiset neuvottelut. Koikkeri-väkeä paikalla vain muutama, harmi juttu.
Luennot olivat tosi mielenkiintoisia joten ei mennyt päivä hukkaan ollenkaan.

Sunnuntaina heti aamulla suunnaksi Mäntsälä jossa metsälenkkiä ja leikkiä Fidon kanssa ja lyhyen verijäljen ajoa.
Pitkästä aikaa Kodallakin jäljestys oikeasti pelasi, nenä meni maassa ja hirveästi ei harhailua tullut. Ensimmäisen makuunkin poika merkkasi ihan itse ja toisenkin, kun emäntä kehoitti. Tyytyväisiä ollaan ja koirallakin oli kivaa!

Illalla vielä agilityä ohjelmassa :)

Hieman lukuja sivuston kävijämääristä Lahden KV näyttelyn jälkeen.

 

Perjantai Fido-veli matkasi perrokaveri Vicon kanssa Viron maalle näyttelyihin viikonlopuksi.
Eilen saatiinkin jo uutisia, että Fidon tulos oli
ERI1, JUK1, JROP, JSERT, PU2 ja ei sijoitusta juniorikehässä, eli ei lainkaan hassummin!
Vico täydensi menestystä olemalla ROP!

Tänään lisää uutisia. Jälleen Fido ERI1, JUK1, JROP, JSERT, PU2 ja nyt poika on niis Viron JMVA!  Vico tänään VSP!
Onnea pojille omistajineen! Tässä vaiheessa vielä jännätään Fidon menestystä junnukehässä.

Koda pääsee tänään vielä lemppari puuhiin, nimittäin agilityyn! Ja kyllä virtaa on, kun emäntä oli eilen liikuntakyvytön tallissa vietetyn päivän jälkeen - lenkit jäi väliin...

...

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.